"Jullie dag begint met JULLIE uitnodiging"

Ben je op zoek naar een ontwerp voor een huwelijk ?

Kom dan tijdig langs, bij voorkeur 4 maanden voor de grote dag. 

Op die manier kan alles tot in de puntjes uitgewerkt worden en is de eerste stap naar een geslaagd (huwelijks)feest gezet. 

Ben je last-minute nog op zoek naar drukwerk? We proberen je verder te helpen als de planning dit toelaat.

Kies je ontwerp

Op maat

Je wenst een ontwerp op maat, aangepast aan jullie wensen en smaak. Of misschien wil je er wel een persoonlijk verhaal in kwijt?
Dit is mogelijk voor 165 euro*.
Voor heel werk- (lees: teken) intensieve opdrachten komt hier nog een supplement bij dat vooraf duidelijk gecommuniceerd zal worden. De meeste mensen komen echter met de standaardprijs toe..

Uit de collectie

Je wenst een bestaand ontwerp van U-ntwerp te laten aanpassen. Dit is mogelijk voor 150 euro*.
Aanpassingen van het lettertype, tekst en de kleur zijn inbegrepen.
Andere aanpassingen zijn supplementair en variëren van 25 tot 50 euro.

*Alle prijzen zijn incl. ontwerp van eventuele toebehoren (stickers of labels voor de bedankjes). Bij digitale bedrukking is er ook één proefdruk inbegrepen.

Kies je drukwerk

De prijs van het drukwerk is afhankelijk van verschillende factoren: oplage, formaten, papiersoort en eventuele afwerkingsextraatjes. We werken steeds op maat, maar willen onze meest gekozen opties graag even voorstellen.

De oplage
 

Je kan meerdere versies van de uitnodiging laten maken (bv. ééntje voor het avondfeest en ééntje voor het dansfeest).

Inbegrepen in de prijs is één tekstwissel. (bv. voor een versie voor een avondfeest)

Bijkomende tekstwissels zijn mogelijk vanaf 25 euro per wissel.
 

Formaten

We werken voornamelijk met de meest gangbare formaten die met één postzegel verstuurd kunnen worden:

 • A6 - 148 * 105mm - het klassieke "postkaart"formaat

 • 170*110mm - geeft meer ruimte dan de A6. Zeer dankbaar en populair formaat.

 • 120*120mm - voor dit compacte vierkante formaat voorzien we een "vals vierkante" enveloppe zodat het toch onder het genormaliseerde formaat valt.

 • US LONG - 210 * 100mm - ideaal voor een breed ontwerp of in staande vorm voor een kaart die er "staat"!
   

Al deze formaten kunnen enkel of dubbel gebruikt worden als het papier dit toelaat (niet bij multiloft!).
Andere formaten zijn ook mogelijk indien gewenst (bv. A5 of 150 * 150mm). Zeer mooi voor een huwelijksuitnodiging, maar hou wel rekening met de extra postzegels die deze formaten vragen.

Papier

Alles is werkelijk mogelijk, naargelang het budget en de wensen die je voorop stelt. We werken het vaakst met volgende soorten:

 • OFFSET 300 grams: Dit dikke, helderwitte papier met matte uitstraling is een echte klassieker en  een veel gekozen optie, want erg voordelig.

 • LESSEBO 300 grams: Dit kwalitatieve papier heeft een meer natuurlijke witte kleur en bevat geen optische witmakers, wat voor een "zachte" look zorgt.

 • MULTILOFT: Multiloft is een bijzonder ongestreken papier in laagjes. Je kan kiezen voor twee of drie lagen. Het eindproduct is een origineel, dik karton met desgewenst een gekleurde tussenlaag, een subtiel detail met groot effect.  We werken met de varianten white, ultra white en lite.
   

Andere papiersoorten zijn ook mogelijk indien gewenst (bv. kraftlook, papier met structuur of papier voor letterpresstoepassingen).

It's in the details

Wil je je uitnodiging graag net dat beetje extra bieden? Dan kan je kiezen om te werken met foliedruk(zowel digitaal als letterpress).
Of kies je voor afgeronde hoekjes? Een kapvorm? Een label? Een koordje? Kleur op snee?
Wat je ook kiest, je krijgt vooraf duidelijke prijsinformatie.

Bedankjes 

Op zoek naar leuke bedankjes? Hiervoor werk ik samen met Studio Blanche. Zij beschikken over verschillende exclusieve verpakkingsproducten die je alleen bij hen kan vinden. Exclusief, maar toch voor ieders budget, want alle concepten zijn DIY en dus zelf te vullen en afwerken. Dit zorgt voor een extra persoonlijke touch!

Zodra het ontwerp van de uitnodiging klaar is kan er vrijblijvend advies gevraagd worden bij Studio Blanche. Zo past alles mooi bij elkaar. Bovendien bespaart het je veel zoekwerk, keuzestress en zorgen we er zo voor dat je geen miskopen begaat.

Neem alvast een kijkje op de website van Studio Blanche!

Het ontwerpproces

Na betaling van het voorschot werk ik enkele voorstellen uit. Hieruit kan er 1 gekozen worden waarmee we verder werken. Je kan uiteraard elementen uit de andere voorstellen integreren in het uiteindelijke ontwerp of nog iets extra's toevoegen waar je eerst niet aan had gedacht. 
Er zijn drie correctierondes inbegrepen zodat het eindproduct helemaal aan jullie wensen voldoet.
Na elke correctieronde krijg je een digitale drukproef toegestuurd.

 

Goedkeuring definitieve ontwerp

 

Indien jullie tevreden zijn over het ontwerp op basis van de digitale drukproef geven jullie een "akkoord voor druk".  Aangezien kleuren soms anders lijken op het scherm is een drukproef op papier aan te raden: op die manier zie je perfect hoe het eindresultaat er zal uitzien. Als je met onze standaardpapiersoorten werkt is deze inbegrepen.

Betaling resterend saldo

 

We vragen je nu het resterende bedrag over te schrijven zodat alles volledig betaald is alvorens het ontwerp naar de drukpersen vertrekt.

 

Het drukken

 

Het drukwerk is gemiddeld binnen de 7 dagen klaar, maar dit is afhankelijk van de drukwijze die je kiest. Voor zeefdruk of letterpress hanteren we een langere termijn.

Als het drukwerk klaar is kan je het komen ophalen te Koningshooikt. Indien het dient opgestuurd te worden of geleverd dient te worden, dan betaal je een meerprijs.

Zin gekregen om aan jullie uitnodiging te beginnen? Contacteer ons!

Voel je je aangesproken door onze werkwijze?

 

Maak een vrijblijvende afspraak of stuur een mailtje.

Je ontvangt een offerte, en samen werken we een kaartje op maat uit!

Tot binnenkort!

© 2016 by U-ntwerp
 

Liersebaan 93 -  2500 KONINGSHOOIKT - info@u-ntwerp.com

 • Facebook - Black Circle
 • Black Instagram Icon