top of page

De komst van een kindje is een bijzondere gebeurtenis, en een bijzondere gebeurtenis verdient een bijzondere aankondiging. Kies daarom voor een ontwerp op maat of een ontwerp uit de collectie.

Op maat.jpg
Een ontwerp
op maat

Je wenst een ontwerp op maat, aangepast aan jullie wensen en smaak. Of misschien wil je er wel een persoonlijk verhaal in kwijt?
Dit is mogelijk vanaf 195 euro. We maken vooraf een duidelijke en transparante offerte op, naargelang wat jullie wensen zijn.
 
Wil je een exclusiviteit van ontwerp? Dat kan zeker! De ontwerpkost bedraagt dan 350 euro.

collectie.jpg
Een ontwerp
uit de collectie

Je voelt je aangesproken door een van onze ontwerpen en wilt dit lichtjes personaliseren. Dit is mogelijk vanaf 165 euro.  
Ook hierbij maken we vooraf een duidelijke en transparante offerte op zodat je goed weet wat het volledige kostenplaatje zal zijn.

Prijzen zijn excl. btw

Voor zowel de ontwerpen op maat als de collectie-ontwerpen doorlopen we enkele stappen om tot jullie perfecte ontwerp en drukwerk te komen. 

Een verkennend gesprek

Alles begint bij een verkennend gesprek. Maak uiterlijk 3 maanden voor de uitgerekende datum een afspraak. Ik toon de vele mogelijkheden die er zijn voor ontwerp en drukwerk. 

Op basis van dit gesprek krijg je een vrijblijvende offerte zodat je vooraf goed weet wat de kostprijs is van alles.  Zo zijn er geen verrassingen op het einde van de rit.

Dit gesprek kan live, via videocall, telefonisch of per e-mail. Afstand is voor ons nooit een issue.

Kies je doopsuiker

Voor de doopsuiker werk ik samen met Studio Blanche. Zij richten zich  op unieke DIY-doopsuikerconcepten en beschikken daarvoor over verschillende exclusieve producten. Exclusief, maar toch voor ieders budget, want alle concepten zijn DIY, en dus zelf te vullen voor een extra persoonlijke touch!

Zodra het ontwerp van je kaartje klaar is krijg je een proefdruk en kan je bij Studio Blanche terecht om de doopsuiker uit te werken. 

Bereid je voor op de komst van de baby

We streven er naar om minstens 1 maand voor de uitgerekende bevallingsdatum alle stickers en andere toebehoren voor de doopsuiker te bezorgen, evenals de enveloppen. 

 Zo kan je je rustig voorbereiden op de komst van de baby zonder stress. Wens je je enveloppen en/of stickers graag eerder? Dat kan zeker als je me hierover een seintje geeft.

Welkom op de wereld kleintje!

Wanneer je kindje geboren is  stuur je de geboortegegevens per sms door. We werken het kaartje af en sturen dit nog één keer digitaal ter nazicht door voor het in druk gaat. 
De levertijd is afhankelijk van de gekozen drukwijze en afwerking. Bij een gewoon digitaal kaartje en bij een geboorte op een gewone werkdag is het kaartje binnen de 24u na doorgave van de gegevens klaar. Bij een geboorte op een zaterdagnamiddag, zon- of feestdag is het de eerstvolgende werkdag klaar.

bottom of page