De komst van een kindje is een bijzondere gebeurtenis, en een bijzondere gebeurtenis verdient een bijzondere aankondiging.
Graag lichten we onze mogelijkheden en werkwijze toe.

1) Kies voor een ontwerp op maat of ga voor exclusiviteit
1) Kies voor een ontwerp op maat of ga voor exclusiviteit

Je wenst een ontwerp op maat, aangepast aan jullie wensen en smaak. Of misschien wil je er wel een persoonlijk verhaal in kwijt? Dit is al mogelijk vanaf 150 euro. We maken vooraf een duidelijke en transparante offerte op, naargelang wat jullie wensen zijn. Let wel: Op maat is niet exclusief. Later kan het ontwerp of bepaalde onderdelen ervan gekozen worden door nieuwe klanten. Wil je een exclusiviteit? Dat kan zeker! De ontwerpkost bedraagt dan 350 euro.

1) Of kies voor een ontwerp uit de collectie
1) Of kies voor een ontwerp uit de collectie

Je voelt je aangesproken door een van onze ontwerpen en wilt dit lichtjes personaliseren. Dit is mogelijk vanaf 120 euro. Ook hierbij maken we vooraf een duidelijke en transparante offerte op zodat je goed weet wat het volledige kostenplaatje zal zijn.

3) Kies je doopsuiker
3) Kies je doopsuiker

Voor de doopsuiker werk ik samen met Studio Blanche. Zij richten zich op unieke DIY-doopsuikerconcepten en beschikken daarvoor over verschillende exclusieve producten die je alleen bij hen kan vinden. Exclusief, maar toch voor ieders budget, want alle concepten zijn DIY en dus zelf te vullen. Dit zorgt voor een extra persoonlijke touch! Zodra het ontwerp van het kaartje klaar is krijg je een proefdruk en kan je bij Studio Blanche terecht om de doopsuiker uit te werken.

4) Bereid je voor op de komst van de baby
4) Bereid je voor op de komst van de baby

We streven er naar om minstens 1 maand voor de uitgerekende datum alle stickers of andere toebehoren voor de doopsuiker te bezorgen, evenals de enveloppen. Zo kan je je rustig voorbereiden op de komst van de baby! Wens je graag vroeger je stickers en enveloppen? Dat kan zeker als je me hier van inlicht.

5) Welkom op de wereld kleintje!
5) Welkom op de wereld kleintje!

Wanneer het kindje geboren is mogen de geboortegegevens per sms doorgestuurd worden. We werken het kaartje af en sturen dit nog één keer digitaal ter nazicht door voor het in druk gaat. De levertijd is afhankelijk van de gekozen drukwijze en afwerking. Bij een gewoon digitaal kaartje en bij een geboorte op een gewone werkdag is het kaartje binnen de 24u na doorgave van de gegevens klaar. Bij een geboorte op een zaterdagnamiddag, zon- of feestdag is het de eerstvolgende werkdag klaar.

Zin gekregen om een kaartje te laten maken?
Zin gekregen om een kaartje te laten maken?

Voel je je aangesproken door onze werkwijze? Maak een vrijblijvende afspraak! Dit kan "live", digitaal (Teams/e-mail) of telefonisch. Op basis van die bespreking ontvang je een vrijblijvende offerte. We streven ernaar om ten laatste 1 maand voor de voorziene geboortedatum alles afgewerkt te hebben, en stickers en co te bezorgen aan de aanstaande ouders. Zo kan je je zonder zorgen voorbereiden op de komst van zoon of dochter!

Prijzen zijn excl. btw