Een huwelijk is een verbintenis die je op je eigen persoonlijke manier wilt aangaan, en ook de uitnodiging daarvoor verdienen dus een persoonlijk aanpak.  
Graag lichten we onze mogelijkheden en werkwijze toe.

1) Bespreek je ontwerp
1) Bespreek je ontwerp

Je wenst een ontwerp op maat, aangepast aan jullie wensen en smaak. Of misschien wil je er wel een persoonlijk verhaal in kwijt? Dit is al mogelijk vanaf 150 euro. We maken vooraf een duidelijke en transparante offerte op, naargelang wat jullie wensen zijn.

2) Kies je drukwerk
2) Kies je drukwerk

De prijs van het drukwerk is afhankelijk van verschillende factoren: oplage, formaten, papiersoort en eventuele afwerkingsextraatjes. Je kiest dit drukwerk tijdens een bespreking of we bespreken de opties per e-mail/telefoon en de stalen worden opgestuurd.

3) Het ontwerpproces start
3) Het ontwerpproces start

Na betaling van het voorschot werk ik enkele voorstellen uit. Hieruit kan er 1 gekozen worden waarmee we verder werken. Je kan uiteraard elementen uit de andere voorstellen integreren in het uiteindelijke ontwerp of nog iets extra's toevoegen waar je eerst niet aan had gedacht. Er zijn drie correctierondes inbegrepen zodat het eindproduct helemaal aan jullie wensen voldoet. Na elke correctieronde krijg je een digitale drukproef toegestuurd. Volledig tevreden? Dan volgt een drukproef.

4) Jullie uitnodigingen zijn klaar!
4) Jullie uitnodigingen zijn klaar!

In samenspraak met de klant werken we de uitnodigingen af tegen een bepaalde datum. Op die manier kunnen jullie al wie jullie lief is tijdig uitnodigen voor jullie mooiste dag!

5) Geniet van jullie dag!
5) Geniet van jullie dag!

Ook voor extra's zoals bedankjes, wegwijzers, ceremonieboekjes, gastenboeken en andere leuke persoonlijke items helpen we je graag op weg!

Zin gekregen om een uitnodiging te laten maken?
Zin gekregen om een uitnodiging te laten maken?

Voel je je aangesproken door onze werkwijze? Maak een vrijblijvende afspraak! Dit kan "live", digitaal (Teams/e-mail) of telefonisch. Op basis van die bespreking ontvang je een vrijblijvende offerte.

Prijzen zijn excl. btw