Ben je op zoek naar drukwerk voor een huwelijk ? Kom dan tijdig langs, bij voorkeur 4 maanden voor de grote dag. Op die manier kan alles tot in de puntjes uitgewerkt worden en is de eerste stap naar een geslaagd (huwelijks)feest gezet. 

Ben je last-minute nog op zoek naar drukwerk? We proberen je verder te helpen als de planning dit toelaat.

"Jullie dag begint met JULLIE uitnodiging"

Onze manier van werken

Bepalen van de stijl en het concept


We prikken een datum voor een afspraak. Je kan je hierop voorbereiden door zo concreet mogelijk te verwoorden wat je in je hoofd hebt.  Omschrijf welke stijl jouw feest/kaartje moet uitstralen, eventueel waar je alles laat doorgaan, omschrijf wat je mooi vindt (en wat nét niet). Bezorg me gerust enkele afbeeldingen, dat werkt altijd makkelijker.

Tijdens het gesprek kan je ook de verschillende papierstalen en formaten bekijken. Je kan met eigen ogen zien wat mogelijk is.

Enkel een kaartje of mag het wat meer zijn?


Naast de uitnodiging of de kaartjes kunnen we heel wat extra's voor je maken. Zo kunnen we voor de gasten die enkel naar bepaalde delen van je feest mogen komen aparte kaartjes maken, we kunnen het drukwerk voo de bedankjes of bedankings-kaartjes verzorgen, menukaarten, jullie unieke stempel, ...

Alles kan én mag, zolang het maar een mooi geheel vormt met jullie uitnodiging.

Wat kost me dit alles?


Feesten is leuk, maar het kost geld. We geven je daarom vooraf een duidelijke offerte waarin staat wat het drukwerk en de eventuele extra's je zullen kosten. 

 

De kostprijs van het ontwerp is afhankelijk van je wensen en het werk dat er in het ontwerp zou kruipen.
 

Betaling voorschot


Na de goedkeuring van de offerte dient het ontwerp betaald te worden. Onmiddellijk daarna start ik met het ontwerp van jullie uitnodiging of kaartje en de eventuele extra's.

Het ontwerpproces


Ik werk enkele voorstellen uit. Hieruit kan er 1 gekozen worden waarmee we verder werken. Je kan uiteraard elementen uit de andere voorstellen integreren in het uiteindelijke ontwerp of nog iets extra's toevoegen waar je eerst niet aan had gedacht. 
Er zijn drie correctierondes inbegrepen zodat het eindproduct helemaal aan jullie wensen voldoet.
Na elke correctieronde krijg je een digitale drukproef toegestuurd.

Goedkeuring definitieve ontwerp


Indien jullie tevreden zijn over het ontwerp op basis van de digitale drukproef geven jullie een "akkoord voor druk". 
Aangezien kleuren soms anders lijken op het scherm is een drukproef op papier aan te raden: op die manier zie je perfect hoe het eindresultaat er zal uitzien. Als je met onze standaard papiersoorten werkt is deze inbegrepen. Wens je een andere papiersoort dan is deze bij te betalen (min.15 euro).

Betaling resterend saldo


We vragen je nu het resterende bedrag over te schrijven zodat alles volledig betaald is alvorens het ontwerp naar de drukpersen vertrekt.

 

Het drukken

Het drukwerk is gemiddeld binnen de 7 dagen klaar, maar dit is afhankelijk van de drukwijze die je kiest. Voor zeefdruk of letterpress hanteren we een langere termijn.


Als het drukwerk klaar is kan je het komen ophalen te Koningshooikt. Indien het dient opgestuurd te worden of geleverd dient te worden, dan betaal je een meerprijs.

© 2016 by U-ntwerp
 

Liersebaan 93 -  2500 KONINGSHOOIKT - info@u-ntwerp.com

  • Facebook - Black Circle
  • Black Instagram Icon